Deel dit artikel met vrienden of collega's

In april staat het event voor de deur waar heel de Nederlandse beauty industrie zo naar uit heeft gekeken. Van 12 t/m 16 april organiseert Vogue Nederland voor de eerste keer de 5 Days of Vogue Beauty. Dit virtuele event geef je in exclusieve inkijk in de wereld van de beauty industrie; je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van masterclasses en workshops waarbij je kennis maakt met alle aspecten van beauty.Vogue-redacteuren en illustere internationale experts vertellen je over de meest actuele onderwerpen in de industrie als skincare, haar, make-up, inner beauty en body positivity. Elke dag heeft zijn eigen thema. De 5 Days of Vogue Beauty is een event voor iedereen en waar jij de mogelijkheid hebt beauty-idolen tegen het lijf te lopen. Een absoluut must visit voor iedereen die into beauty is.

Welke namen kan ik verwachten op het event?

De eerste namen zijn inmiddels bekend en dat beloofd een waar spektakel te worden. Leer de geheimen ontdekken achter het glowy skin succes van Miranda Kerrs of hoe je succesvol een beautymerk opzet à la Negin Mirsalehi. Zij geven namelijk acte de presence gedurende dit 5-daagse online event. Maar daar blijft het niet bij… Modellen Daniëlle van Grondelle, Rose Betram en Julia Bershoeff vertellen je alles over self love en Vogue’s eigen Stephanie Afrifa vraagt topmodel Anok Yai het hemd van het lijf over alles rondom beauty. Hou vooral de website van Vogue in de gaten voor de volledige line-up, want er zullen nog vele spectaculaire namen volgen!

Estée Lauder

Gedurende de 5 Days of Vogue Beauty zal Estée Lauder een absolute blikvanger zijn. Het merk dat zich al 75 jaar dé specialist op het gebied van skin-care mag noemen zal alles laten zien met betrekking tot huidverzorging. Masterclasses over skin-care zullen gevolgd kunnen worden, waarbij de paradepaardjes van het label getoond zullen worden. Uiteraard zal ook met trots het welbekende Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex geshowed worden; het product dat gezien wordt als de grondlegger voor een revolutie in de beautyindustrie. Het was namelijk het allereerste huidverzorgingsproduct dat hyaluronzuur bevatte en speciaal ontwikkeld werd om de huid ’s nachts te laten herstellen. Na de lancering duurde het dan ook niet lang voordat het een wereldwijde hit werd. Inmiddels is het product niet meer weg te denken en wordt het al decennia lang door vrouwen over de hele wereld gebruikt.

Make-up van Dior

Ben jij helemaal weg van alles wat met make-up te maken heeft, dan zal jij helemaal aan je trekken komen. Gedurende het event zal namelijk ook Dior haar opwachting maken. Je wordt volledig ondergedompeld in de wereld van de Dior make-up, waarbij één van ’s werelds beroemde lipstick Rouge Dior groots aan bod zal komen. Dit is de lipstick die in 1953 door Christian Dior geïntroduceerd werd. Inmiddels kent de collectie al meer dan 75 kleuren, waaronder extreem veel roodtinten die als ‘kleur van het leven’ betiteld werd door Christian Dior. Daarnaast wordt ook alles verteld over de natuurlijke bloemextracten die naast het versterken van de kleur ook je lippen verzorgen. Kortom, een enorm educatief en interessant optreden wordt er verwacht van make-up icoon Dior gedurende het Vogue Beauty Event.

Tickets kopen?

Ben jij helemaal enthousiast geraakt over dit event en kun je niet wachten om deel te nemen? Bezoek dan de event pagina van Vogue en boek direct je ticket voor een of meerdere dagen. Wacht niet te lang en zorg dat je erbij bent, want dit spektakel wil je absoluut niet missen.

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter