Claim nu je gratis Pluspakket

Kom sterker uit de coronacrisis

Voor salonhouders is de lockdown een tijd van frustratie, verdriet en geduld geweest. Ondanks dat je weer vol aan de slag mag, blijft het moeilijk is om alle schade weer te herstellen. Salonkiezer doet wat terug voor de gemeenschap en geeft gratis Pluspaketten weg, waarmee je als salonhouder veel extra aandacht en klanten trekt. Zodat je de komende maanden zeker bent van een gevulde salon en met goede moed naar de toekomst kan kijken.

Maak gebruik van de #supportyourlocals actie

Waarom deze actie? Omdat we wat terug willen doen voor de lokale ondernemer. Zonder jou, als salonhouder, zou ons platform immers niet bestaan.

Met het gratis Pluspakket dat wij weggeven geef je de zichtbaarheid van je salon een enorme boost. Want ook wij weten uit de vorige lockdown dat je de eerste periode na je heropening helemaal vol zit, maar dat de agenda na de eerste storm weer snel leeg kan lopen.

Ontvang gemiddeld 200% meer klanten

Met het Pluspakket haal je alles uit Salonkiezer.nl. Je krijgt niet alleen een opvallende banner op het hele platform, maar staat bovendien altijd bovenaan in Salonkiezer’s zoekresultaten en bent beter vindbaar in Google. 

Jouw salon bovenaan in alle zoekresultaten

Jouw salon krijgt het  ‘Uitgelicht’ label en valt extra op

Advertentie van jouw salon op de homepage en andere salonpagina’s

Voeg je telefoonnummer toe en ontvang direct afspraken

✅ Pas zelf je profiel naar wens aan

✅ Voeg Facebook en Instagram accounts toe

Op ieder moment aan of uitzetten

Je zit nooit vast aan een lang contract of verborgen kosten

Zelf reviews beheren: nooit meer onterechte, negatieve reviews

✅ Je review-score wordt in Google getoond, voor een professionele indruk.

Tijdelijk met gratis artikel over je salon t.w.v. €199

We verzorgen tijdelijk een gratis artikel over jouw salon. Het artikel komt een maand lang bovenaan ons blog- en nieuwsoverzicht te staan. Een gesponsord artikel op ons platform kost normaal €199,. Het artikel levert mooie extra PR op, je vergroot je vindbaarheid in Google en de content is makkelijk te delen is via je eigen sociale platformen.

 

Nu 2 maanden gratis (normaal 19.95 / maand)

Categorie:

Beschrijving

Welk bedrag betaal ik voor mijn Pluspakket?

Niets! Je eerste twee maanden zijn gratis!

Je maakt via iDEAL eenmalig een  bedrag van € 0,01 over naar SalonKiezer om je bankrekening te verifiëren.

Welk bedrag betaal ik per maand?

We geven het Pluspakket tijdelijk gratis weg. Als je besluit dat je na de twee maanden je abonnement wilt laten doorlopen, betaalt je per maand €19,95 per maand exclusief btw. Er zijn geen verborgen kosten.

Ik wil komende maand weer adverteren, hoe doe ik dat?

Wil je de maand na je gratis proefperiode weer adverteren? Dan hoef je niets te doen! Je Pluspakket kan gewoon door blijven lopen, zonder dat je iets hoeft in te stellen.

Hoe zet ik mijn abonnement stop?

Heel simpel. Je stuurt een e-mail naar info@salonkiezer.nl, op het moment dat je je abonnement wilt stopzetten. Je advertenties stoppen na je huidige maand. Je betaalt dus nooit meer dan de kosten van je lopende maand.