Deel dit artikel met vrienden of collega's

Wie houdt er niet van, relaxen in een salon van een heerlijke massage. Toch nemen we er vaak de tijd niet voor. Waarom eigenlijk? Is het ons drukke dagelijkse schema, waardoor de tijd vliegt en we niet even ons terug kunnen trekken om tijd voor onszelf te nemen? Er zullen ongetwijfeld veel redenen zijn, maar het is wel iets om over na te denken. Ons lichaam heeft namelijk ontspanning nodig… En hoe kun je die beter nemen dan een heerlijke massage. Een massage werkt bloeddrukverlagend en neemt stress weg. Maar voor welke massagesalon moet je dan kiezen. Er is immers zoveel keuze. Om je bij deze keuze te helpen, hebben wij de beste massagesalons van Groningen voor je op een rijtje gezet. Kies je favoriet en maak direct een afspraak via Salonkiezer.nl. Uiteraard zijn er nog veel meer goede massagesalons in Groningen, welke je hier allemaal kunt vinden.  

1. Beautypoint

Beautypoint GroningenBeautypoint is misschien niet de typische massagesalon die je direct in dit rijtje verwacht. Toch verdient Beautypoint hier zeker een vermelding. Waarom? Omdat Beautypoint méér dan alleen een massagesalon is. Beautypoint is namelijk gespecialiseerd in alles wat met de huid te maken heeft. Deze prachtige salon heeft alles te bieden om jouw huid in een optimale conditie te krijgen. Eén van die specialisaties zijn de massages. Onder het motto “Relax the mind, renew the body and Revive the soul” zorgen de professionele masseuses voor een moment van totale ontspanning met een veel van vele massagemogelijkheden. Ben je toe aan een ontspanningsmassage, Lomi Lomi massage of ben je in verwachting en zou je graag een zwangerschapsmassage willen… Bij Beautypoint is alles mogelijk. Maak daarom direct hier je afspraak voor een heerlijke ervaring bij deze prachtige salon.

2. Massagesalon Groningen

Massagesalon Groningen

Een salon die van alle markten thuis is. Wil je een sportmassage waarbij je even flink onder handen genomen wordt of wil je genieten van een heerlijke ontspanningsmassage? Bij Massagesalon Groningen weten ze je op je wenken te bedienen. Met drie stijlvolle massagekamers biedt deze salon precies wat je verwacht van een echte massagesalon. Traditioneel en nieuw tegelijk. Het is dé plek in Groningen om na een harde dag werken je welverdiende rust te pakken. Wil jij deze oase van ontspanning ervaren? Boek dan een bezoek aan Massagesalon Groningen gevestigd aan de Vechtstraat 76 in Groningen.

3. Skin2Impress

Skin2Impress Groningen

Skin2Impress is een schoonheidssalon en massagesalon in één. Heeft jouw huid je eerste prioriteit, dan is een bezoek aan Skin2Impress een must. De trotse eigenaresse Wendy Seinen zorgt er namelijk voor dat het jouw huid aan niks ontbreekt. Persoonlijke aandacht is voor de nummer één prioriteit. Met eerlijk huidadvies in combinatie met een behandeling die aangepast wordt op de behoefte van jouw huid weet ze je precies te geven waar jij behoefte aan hebt. In een sfeervolle en rustgevende omgeving kun jij je volledig onttrekken aan alle dagelijkse hectiek; precies wat jij nodig hebt… Wil jij ervaren wat deze professionele masseuse jou te bieden heeft, maak dan hier direct een afspraak.   

4. Thirza’s Beautysalon

Thirza's Beautysalon Groningen

Een verborgen schat in het zuiden van Groningen. Deze in Egyptische stijl gegeven beautysalon is dé plek voor een heerlijke massage. Wanneer je eenmaal de salon bent binnengestapt, waan je je in een omgeving van luxe, rust en gezelligheid. Je voelt je direct op je gemak en je weet dat het een heerlijke, ontspannen ervaring wordt. Bij Thirza’s Beautysalon kun je onder andere genieten van een heerlijk lichaamsmassage, hot stone massage, voetmassage en zeemodderpakking. Laat je ontvoeren uit het drukke dagelijkse leven en geef jezelf dat moment van genot bij Thirza’s Beautysalon door hier een afspraak te maken. Wat ons betreft zeker een welverdiende plek bij deze top massagesalons in Groningen.

5. Thuis in massage

Thuis in Massage Groningen

Thuis in massage is een zéér veelzijdige massagesalon gespecialiseerd in sportmassage, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, hot stone massage en hoofd(pijn)massage. Gevestigd in de wijk ‘Reitdiep’ in Groningen weet Natasja Philipse precies wat jouw lichaam nodig heeft. Naast dat Natasja gediplomeerd sportmasseuse is, heeft ze haar horizon verbreed met alle eerder genoemde massagetechnieken. Dit heeft haar doen besluiten om in 2020 voor haarzelf te beginnen en ‘Thuis in massage’ te openen en met succes. De jongste massagesalon in het rijtje, maar zeker niet de minste. Professionaliteit staat in deze salon centraal. Met haar enorme kennis van het menselijk lichaam en anatomie weet Natasja je altijd te helpen, zij het met een blessure of met een ontspanningsmassage. Een absolute aanrader om eens te bezoeken. Wil jij dat ook, boek dan hier je afspraak.


Nog meer leuk nieuws om te lezen

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter