Deel dit artikel met vrienden of collega's

Van de onberispelijke vlechten van Beyoncé tot de jaloersmakende krullen van Ciara, er is een schat aan inspiratie van beroemdheden als het gaat om kapsels voor black hair op dit moment.
Bekijk hier onze favoriete stijlen, inclusief prachtige braids en volle afro’s, om je volgende nieuwe stijl te voeden – of je nou krullen, kroeshaar of een andere haartextuur hebt!

1. Beyoncé

Wie anders dan Queen B voert onze lijst aan. Deze vlechten tot aan haar middel zijn slechts één van Beyoncé’s vele recente haarhits.

2. Lupita Nyong’o

Lupita Nyong’o heeft de weg naar faam gevonden, na haar oscar-winnende optreden in de film 12 Years a Slave. Naast talent voor acteren heeft ze al zoveel winner hairstyles gehad, dat we moesten kiezen, maar deze vlechten zijn echt één van onze favoriete looks.

3. Gabrielle Union

Gabrielle Union, die we onder meer kennen van haar rol in de Bad Boys filmreeks, demonstreert de ultieme zomervlechten.

4. Ciara

Zangeres Ciara’s extensions zijn om van te dromen!

5. Zoe Kravitz

Of het nu gaat om goddess lokken of een kort pixie look kapsel: Het haar van Zoe Kravitz ziet er altijd onberispelijk uit.

6. Ciara (alweer ;))

Daar is ze weer! Haar Instagram explodeert van de stijl-inspiratie, zélfs wanneer hoogzwanger.

7. Rihanna

Deze ingewikkelde cornrows zijn een van onze favoriete looks op Rihanna.

8. Yara Shahidi

Yara Shahidi (Black-ish en Grown-ish) laat met haar hoge knot en gekrulde fringe een look zien zien die je probleemloos van ‘s ochtends tot ‘s avonds kan showen.

9. Kerry Washington

Kerry Washington, ook wel bekend van haar hoofdrol in de serie Scandal, laat zien hoe een statement-accessoire in je haar je look een enorme boost kan geven!

10. Zedaya

Zendaya kennen we onder meer van Spiderman en de HBO-hitserie Euphoria. Haar uiterst precieze vlechten zijn totale perfectie.

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter