Bezoekers

Salonkiezer.nl is een online platvorm voor alle soorten salons: kapsalons, schoonheidsspecialisten, spa’s en sauna’s, massagesalons, nagelsalons en zonnestudio’s. Op ons platform kun je eenvoudig en snel de beste en goedkoopste salon in jouw stad vinden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op Salonkiezer.nl of zou je graag wat meer achtergrondinformatie over ons willen hebben? Neem dan gerust een kijkje op onze pagina FAQ’s voor bezoekers.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden:

Saloneigenaren

Ben je eigenaar van een spa, salon, kliniek of studio en heb je interesse om met ons samen te werken? Op ons platform kun je eenvoudig een eigen bedrijfspagina aanmaken door je salon gratis toe te voegen/aan te melden. Wat ons platform uniek maakt is dat wij de meeste salons al hebben voorzien van een eigen bedrijfspagina. Als saloneigenaar kun je eenvoudig en snel je eigen salon claimen. Informatie over het claimen van je salon vind je hier. Wanneer je je salon eenmaal hebt geclaimd en wij je claim hebben bevestigd kun je je pagina naar eigen wens zelf verder aanpassen.

Heb je vragen over het zelf toevoegen van je salon of het claimen van je salon óf ben je al partner en heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op per e-mail info@salonkiezer.nl.

Adverteren op Salonkiezer.nl

Ben je een saloneigenaar of adverteerder en wil je met ons samenwerken? Neem gerust contact met ons op via op info@salonkiezer.nl om de mogelijkheden te bespreken.