Deel dit artikel met vrienden of collega's

Revolution Beauty werkt samen met TikTok om een ​​internationale, zes-maanden durende, multi-market-campagne te lanceren om de meest opwindende en inspirerende schoonheidsspecialisten te vinden die de branche volledig op zijn kop zetten en transformeren. Ben jij de nieuwe beauty superster, doe dan mee!

De #CreatorRevolution-challenge

De #CreatorRevolution-challenge, die op zondag 28 maart van start gaat, is een moderne schoonheidswedstrijd voor het digitale tijdperk, gericht op het vieren van diversiteit, inclusiviteit en genderloze schoonheid. De campagne is erop gericht om achterhaalde aannames te doorbreken en elke definitie van schoonheid te vieren.

Van april tot en met de finale in oktober worden deelnemers van over de hele wereld uitgenodigd om hun kijk op moderne schoonheid te delen en kans te maken op een prijs van $ 100.000, een productlijn te creëren met Revolution Beauty en lid te worden van de TikTok Creator Marketplace.

Deelnemers worden geselecteerd uit inzendingen voor de hashtag-uitdaging van de komende drie maanden, beoordeeld door beauty extraordinaire en TikTok-maker Abby Roberts, samen met een panel van andere experts.

Zorg jij voor een revolutie in de beauty industrie

Ben jij die beauty superster die de schoonheidsindustrie helemaal op de kop gaat zetten? Wij zijn benieuwd… Eén ding is zeker, met Abby Roberts in de jury moet je van goede huizen komen. Heel veel succes met de challenge en uiteraard komen we hier aan het einde van de challenge op terug!

@abbyroberts

SURPRISE! I’m judging the @makeuprevolution #CreatorRevolution competition to find the next beauty superstar! Join our first challenge ‘Glow Up’ #ad

♬ Creator Revolution – Makeup Revolution
Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter