Deel dit artikel met vrienden of collega's

French tips, veelkleurige nagels en retro swirls komen allemaal samen in dit nageldesign.

Terwijl de rest van ons nadacht welke belangrijke lente-nailart trend we zouden proberen – Franse tips, veelkleurige cijfers of retro-swirls – dacht Kylie Jenner kilometers vooruit en combineerde ze allemaal tot één serieus ontwerp. Op 24 maart onthulde Jenner haar nieuwste manicure (nagelkunstenaar Chaun Legend) op TikTok en in haar Instagram Stories. Het was zo spectaculair, dat we niet eens weten waar we moeten beginnen te beschrijven.

De look

Allereerst is deze look geverfd op wat lijkt op gel extensions of acryl in de lange, rechthoekige vorm waar Jenner al lang om bekend staat. Elke nagel heeft een veelkleurig retro-swirl ontwerp dat alleen op de uiteinden staat. Daarbij heeft het swirl-patroon van elke nagel een ander kleurenschema. De vorm, de kleuren, de negatieve ruimte? Echt, de enige manier waarop deze manicure trendy kon worden, was als Legend er wat bloemmotieven of stippen of kristallen op plakte.

@kyliejenner

this is basically just a page for my nails

♬ All To Me – Giveon

De techniek van Sigourney Nuñez

Nu zal het moeilijk worden om deze exacte look thuis te krijgen zonder de hulp van een nagelstyliste en een soort van extensions. Dat swirly patroon is echter zeker te doen. Zoals nagelkunstenaar Sigourney Nuñez eerder tegen Allure zei: “Het gaat meer om de techniek dan om het product of de tool die je gebruikt.”

Sigourney zegt de haren van een fijne lijnborstel te verzachten met wat aceton om vervolgens een druppel nagellak op een stuk folie te gieten. In plaats van haar borstel rechtstreeks in de nagellak te dompelen, sleept ze de borstel erdoorheen in verschillende richtingen, om de borstelharen volledig te verzadigen. Nadat ze haar lijnwerk op datzelfde stuk folie heeft geoefend, begint ze haar kronkels van onder naar boven te tekenen.

Wat is er nog meer mogelijk?

Dit hele verhaal zet ons aan het denken over welke andere nailart-trends je zou kunnen combineren. Kalligrafie en stippen? Strepen en folies? Colorblocking en negatieve ruimte? De mogelijkheden zijn eindeloos! Moment, ik ben zo terug… ik moet even mijn manicure bellen.

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter