Deel dit artikel met vrienden of collega's

Met de ingang van de zomertijd is het voorjaar inmiddels aangebroken. Tij om de allernieuwste haar- en kapseltrends voor het voorjaar van 2021 erbij te pakken. Met welk kapsel kun jij echt flanneren in het voorjaar. Eén ding is zeker de kapsels moeten ons als vrouw het liefst wel zo jong mogelijk maken. Vandaar dat we opzoek gingen naar anti-aging kapsels die de nieuwste kapseltrends beantwoorden. Wat direct opvalt is dat de halflange kapsels ook dit jaar weer in de mode zijn. Met name het hoge verjongingsgehalte van deze kapsels maakt het zo populair. We laten jou hier de 5 nieuwste anti-aging kapseltrends zien die jij absoluut moet dragen in dit voorjaar.

#1 Halflang kapsel met een zijlok of speelse pony

Als je het hebt over het perfecte anti-aging kapsel, dan is het halflange kapsel met zijlok of speelse pony toch wel hét kapsel. Dit model leent zich perfect voor het dunnere haar. Het geeft dunnend haar meer volume, zeker wanneer je voor lange lagen gaat. De lagen zorgen er namelijk voor dat het haar minder zwaar is, waardoor je haar minder plat valt. Je trekt je gezicht helemaal omhoog. Daarnaast kun je met een zijlok of speelse pony perfect je hoofdhuid rimpels verbergen. De dansende lokken aan de zijkant omlijsten perfect je hoofd, waardoor je uitstraling wordt verzacht en speelser wordt.

#2 Halflang kapsel met een zijscheiding

Ook het halflange kapsel met zijscheiding heeft een verjongende werking op je uitstraling. Het halflange model maakt je nek optisch langer, wat zorgt voor een jonge look. Dit wordt kracht bijgezet door de zijscheiding die voorhoofdrimpels camoufleert, zonder aandacht op je ogen (oogrimpels) te leggen.

Heb je altijd al een zijscheiding en wil je een keer wat anders? Probeer dan de scheiding eens de andere kant op te leggen. Dit zorgt namelijk voor meer volume bovenop je hoofd, wat zorgt voor een natuurlijke ‘lifting’ aan je gezicht.  

#3 Bobline kapsel met een middenscheiding

Iedereen kent hem wel de bobline. Dit bob kapsel is toch ook wel een verschijning op zich. Geen boodschap aan rimpels, die laten we gewoon lekker zien! Met een open blik de weide wereld in met een bobkapsel met middenscheiding. Met een mooie opbollende vorm zocht de bob dat je gezichtstrekken verzacht worden. Geef toe een bob/lobkapsel staat toch veel jonger dan de lange lokken?!

Een leuke truc wanneer je lang haar hebt en tóch de look van een bobkapsel zou willen. Draag je lange haar in je jas, jurk of coltrui. Je simuleert dan als ware een bob, echt heel cool!

#4De lange pony

Zeg maar gedag tegen voorhoofdrimpels! De lange pony is dé trendy om je rimpels te verbergen en de aandacht volledig naar je ogen te verleggen. Wees je er wel van bewust dat hierdoor de aandacht ook komt te liggen op kaaienpootjes een oogrimpels. Iets om mee rekening te houden dus… Ga je voor een lange pony, vermijdt dan te donkere kleuren oogmake-up.

Vind je een lange pony helemaal te gek, maar ben je bang dat je hierdoor ‘hard’ in je gezicht lijkt. Kies dan niet voor een volledig rechte pony, maar creëer een licht ronde vorm door de zijkanten bij je slaap wat langer te laten. Zo krijg je een wat zachtere uitstraling in je gezicht.

#5 Lang haar met slag

Ook het lange haar mag natuurlijk niet ontbreken in deze anti-aging kapsels top voor het komende voorjaar. Dus wil je absoluut niet van je lange lokken af? Ga dan niet voor steil haar, maar kies voor een natuurlijke slag en volume. De slag en het prachtige volume in je haar zorgen ervoor dat je strakke kaaklijn wordt verdoezeld.

Wil jij ook een anti-aging kapsel? Maak direct een afspraak op Salonkiezer.nl

Wil jij jouw kapsel helemaal afstemmen op het voorjaar met één van deze prachtige anti-aging kapsels? Zoek dan jouw favoriete kapper of kapsalon op bij jou in de buurt en boek direct een afspraak op Salonkiezer.nl. Zo weet je zeker dat jij klaar bent voor de leuke feestjes die wellicht snel weer komen gaan.

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter