Deel dit artikel met vrienden of collega's

Een stralend wit gebit, wie droomt er nou niet van. Je poetst je tanden keurig twee keer per dag, je flost je tanden en toch merk je dat ze niet zo wit zijn als je graag zou willen.
Voor iedereen die dit herkent hebben we een heerlijke tip om binnen 10 minuten een witter gebit te krijgen. Als je het onder de knie hebt heb je maar een paar minuten nodig om met een stralend witte lach op dat leuke feestje (of in corona-tijd, die belangrijke Zoom-afspraak) te verschijnen. Het leuke is dat je hiervoor niet diep in de buidel hoeft te tasten en je brengt er je kostbare tanden niet mee in gevaar.  Zeg gedag tegen je verkleuringen en vlekken en verschijn vanaf nu met een mooie witte lach! 

In 10 minuten perfect wit met de Whitening pen

De oplossing waar we het over hebben is de zogenaamde Whitening pen. Deze pen is het antwoord voor iedereen die zich verbaast over de torenhoge kosten om je tanden te laten bleken in een kliniek, en absoluut geen risico wil lopen met de gezondheid van je tanden. Met het gebruik van de Perfect Wit Whitening pen.  wordt er een actieve gel op de tanden aangebracht die de vlekken en verkleuringen doet verdwijnen, met als resultaat een stralende witte lach. Effectief en super eenvoudig!

  • Zorgt voor een stralende witte lach;
  • Resultaat in slechts 10 minuten;
  • Rekent af met tandbederf, vlekken en verkleuringen;
  • Peroxide vrij;
  • Natuurlijke ingrediënten;
  • Tot 8 tinten witter in slechts 2 weken;
  • Cruelty free;
  • Vegan;
  • Inhoud van 2 ml.

TIP: Voor het behalen van een optimaal resultaat, na gebruik minimaal een uur niet eten of drinken.

Hoe werkt de Whitening pen?

Een blijvend witter gebit

De Whitening pen bevat een actieve whitening gel die een reactie met je tanden aangaat om de tandverkleuringen echt aan te pakken. Deze gel is een nauwkeurig opgebouwde samenstelling van krachtige ingrediënten die voor een blijvend resultaat zorgen. Het leuke is dat je na de eerste behandeling al direct resultaat ziet. Om het beste resultaat te krijgen raden wij het aan om 5 dagen lang (om de 3 dagen), 2 keer per dag, de gel 10 minuten in te laten werken. Doe dit bijvoorbeeld net voordat je een feestje of afspraak hebt.  

Veilig en zacht voor je tanden

De actieve whitening gel bevat geen peroxide. Dit betekent dat je tanden niet gevoelig worden tijdens of na het behandelen. Daarnaast tast het je tandglazuur niet aan en is het ook geschikt voor mensen met een gevoelig gebit. De Whitening pen zelf laat altijd de juiste hoeveelheid gel vrijkomen, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is.

Snel en effectief een prachtig wit gebit

Het mooie aan dit product is dat je direct resultaat ziet. Poets voor het gebruik van de Whitening pen eerst goed je tanden. Draai vervolgens aan de onderkant van de pen zodat de actieve gel vrijkomt. Houd je lippen van elkaar en breng een dun laagje van de gel aan op je tanden. Laat de gel vervolgens 10 minuten inwerken op je tanden. Zorg er gedurende deze 10 minuten voor dat de gel zo min mogelijk in contact komt met je tandvlees en lippen. Spoel na afloop je mond met water. Voor een optimaal resultaat raden we aan om het eerste uur na de behandeling niet te eten of te drinken. Geniet daarna van je prachtige witte gebit!

“Binnen enkele minuten een stralende witte lach op je gezicht”

Wat zijn de kosten en brengt het risico’s met zich mee?

De kosten zijn peanuts als je het vergelijkt met het laten bleken van je tanden in een kliniek. Voor €34,95 bezorgt de Whitening pen je een stralend wit gebit en dat zonder risico’s. Gun jezelf die stralende witte lach waar je altijd al zo van droomt!

Nieuw! De Luxury whitening kit

Wil jij echt het maximale eruit halen, dan is er voor jou de Luxury whitening kit. Deze kit bevat 3 keer de Whitening pen, allemaal gevuld met de professionele en peroxide-vrije whitening gel. Daarnaast bevat de kit speciale LED-lichten. Deze zijn voorzien van de unieke cold light technologie. De cold light technologie gaat een reactie aan met de aangebrachte whitening gel, waardoor je tanden op een veilige en pijnloze manier gebleekt kunnen worden. Het ideale is dat de whitening kit overal te gebruiken is, mits het mondstuk is opgeladen.

“Het is wetenschappelijk bewezen dat LED-lampjes de kwaliteit van het bleken verhogen!”

Wat anderen zeggen

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter