Deel dit artikel met vrienden of collega's

De kappers zijn inmiddels al weer een tijdje open. Misschien ben je al geweest of zit je nog met je coronacoupe en weet je nog niet zo goed wat je hier mee aan moet. Om je hierbij te helpen geven we je hier wat inspiratie. Hieronder vind je namelijk de meest populaire mannenkapsels van 2021. Wat vind jij hier van? Zit jouw nieuwe look hier tussen?

Man buns

Wat, zijn de man buns nog steeds in? Jazeker, de man buns worden nog steeds vol overtuiging door mannen gedragen. En geef toe, bij sommige mannen staat het toch ook gewoon super hot! Een mannenkapsel die je dus ook in 2021 nog regelmatig tegen zal komen!

Buzz cut

Geen zin om veel tijd aan je haar te besteden en toch een strakke look te hebben? Wellicht is de buzz cut dan écht jouw kapsel. Lekker kort en toch verzorgd en stoer. Wil je je buzz cut nog net iets meer fancy? Laat er dan een lijntje in snijden vanaf het voorhoofd of aan de zijkant. Heerlijk toch ook voor de zomer?!

Peaky Blinders kapsel / undercut

Uiteraard mag het kapsel van de Peaky Blinders uit de gelijknamige hitserie niet ontbreken. Het kapsel van Cillian Murphy is immens populair, en terecht! De undercut, waarbij de zijkanten en het achterhoofd heel kort geknipt zijn en tegelijkertijd bovenop het haar wat langer blijft, is stoer en sexy tegelijk. Durf jij dit kapsel aan?

Fade haircuts

Vind jij een opgeschoren kapsel mooi, maar een undercut net iets te extreem? Ga dan voor een fade haircut. Hierbij maak je een gradiënt in het haar: je gaat van geschoren naar een beetje geschoren. Op deze manier creëer je op een subtiele manier een overgang die jou een geweldig stoere look geeft.

Pompadour

Ook de pompadour is terug van weggeweest. We kennen het kapsel al uit een ver verleden. Het was namelijk Elvis Presley dit kapsel ook vaak droeg. In 2021 is de pompadour met korte zijkanten en mooie lange lokken op de bovenkant weer helemaal hot!

Lang haar

Ben jij sinds de lockdown nog niet weer naar de kapper geweest en is je haar inmiddels zo lang dat je bij de lange haar trends voor mannen kunt kijken? Dan kun je twee dingen doen: of je laat het knippen tot één van de bovenstaande korte kapsels of je laat het groeien. Lang haar zie je namelijk steeds meer bij mannen en is anno 2021 toch ook wel erg populair!

Pony

Ook in 2021 hoeft niet al het haar uit je gezicht. We kennen het kapsel natuurlijk nog uit een niet al te lang verleden; het was namelijk niemand minder dan Justin Bieber die onwijs populair is geworden met het ‘Bieber kapsel’, waarbij een pony het voorhoofd bedekt. Best een elegant kapsel toch?!

man met pony kapsel

Matje

Het matje… Wie kent hem niet! Misschien wel één van de meest bekende matjes van Nederland behoort toe aan Nathan Rutjes, oud profvoetballer en inmiddels bekende Nederlander. Terug van weggeweest is het kapsel met korte zijkanten en aan de achterkant en bovenop het hoofd langer.

Slick back

Daar is dan het klassieke herenkapsel: stijlvol achterover zoals je veel in films ziet. Het slick back kapsel, waarbij het haar stijlvol naar achteren wordt gekampt. Dit is een kapsel dat het eigenlijk altijd goed doet. Een prachtige afsluiter voor de trend in mannenkapsels voor 2021.

Welk kapsel ga jij nemen?

Weet jij al welk kapsel jij gaat nemen? Hopelijk heb je een vette look gevonden tussen deze kapseltrends voor heren. Met een van bovenstaande kapsels weet je in ieder geval dat je dit jaar flink gaat scoren! Heb je een kapsel gekozen, maar weet je niet naar welke kapper je moet? Vergelijk de kappers bij jou uit de buurt en maak direct een afspraak op Salonkiezer.nl.

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter