Deel dit artikel met vrienden of collega's

Ons kapsel is misschien wel een van onze uiterlijke kenmerken waar we het meest ijdel over zijn. De welbekende bad hairday kennen we bijvoorbeeld allemaal wel. Gelukkig zijn er dan de kappers die ons uit de brand kunnen helpen om van die verwarde bos haar weer een strakke coupe te maken. Ook hun productkennis helpt ons vaak de juiste producten te gebruiken om weer zo goed mogelijk voor de dag te komen. Maar wat als je eigen kapper op het moment surprème niet beschikbaar is en je snel opzoek moet naar een andere kapper? Hoe vind je nou de beste kapper tussen al die kapsalons? Wij brengen er wel even model in, door voor jou de 5 beste kappers in Assen op een rij te zetten. Deze unieke kapsalons zijn toch wel écht een must visit als je in de buurt bent en een upgrade van je kapsel kunt gebruiken. Uiteraard zijn er nog veel meer goede kapperszaken in Assen, die je hier kunt vinden.

1. Drents Barbershop

Drents barbershop

Hoe vet is deze barbershop!Keep it handsome, zeggen de stoere mannen van Drents Barbershop en ze houden zeker daad bij hun woord! Een bezoek aan deze unieke barbershop is een absolute belevenis op zich. Je kapsel, baard en snor worden tot in de puntjes verzorgd, waardoor je altijd als een handsome guy de salon weer uitloopt. Zodra je in de stoel plaatsneemt voelt het alsof je met je vrienden in de kroeg staat. Alles kan besproken worden onder het motto what you say at the barbershop, stays at the barbershop. Voor de man echt een moment om even nergens aan te denken en je weer even een frisse coupe aan te laten meten. Maak nu gelijk je afspraak!

2. Kapsalon Primeur

Kapsalon Primeur

Een damessalon, barbershop en kidscorner in één! Kapsalon Primeur is er voor iedereen! Je wordt behandeld als een echte VIP. De klant is koning en dat blijkt ook echt aan alles. Moet je even wachten? An neem je toch even plaats aan de barbierbar en geniet je even van een lekker bakkie koffie, thee of glaasje fris. Vervelen is er dus absoluut niet bij in deze prachtige salon waar topkwaliteit geleverd wordt. De vrolijke, gepassioneerde kapsters bezorgen je een heerlijk moment van ontspanning gedurende je vaak drukke dag. Gun jezelf een behandeling in deze prachtige salon, door hier direct een afspraak te maken!

3. Tulay’s Hairlounge & More

Tulay's Hairlounge & more

Al meer dan 7 jaar is Tulay’s Hairlounge & More de plek om je kapsel een flinke make-over te geven. Met een heerlijk huiselijke sfeer weet deze trendy kapsalon je met een compleet nieuwe coupe naar buiten te sturen zodat je weer kunt flaneren als nooit tevoren. De deskundigheid straalt er van alle kanten vanaf. Haaradvies op maat en er wordt altijd gebruik gemaakt van de juiste stylingproducten voor jouw haar. Wil je dat jouw verwachtingen eens flink overtroffen worden? Dan is deze salon wel echt een must visit voor jou! Een aboluut welverdiende plek in deze top 5 kapsalons van Assen. Boek gelijk hier je afspraak!

4. Coiffure

Coiffure

Forum 32 in Assen is waar Coiffure haar klanten elke keer opnieuw  weer met een glimlach naar buiten laat lopen. Klantvriendelijk, deskundig, trendy, en bovenal gepassioneerd voor het kappersvak. Coiffure is de plek waar je niet alleen een voor een mooi nieuwe kapsel terecht kan, maar ook voor het beste haaradvies. De kapsters van Coiffure weten wat er van een professionele kapster gevraagd wordt. Je wordt altijd direct geholpen. Daarnaast kun je er ook nog eens terecht voor al je haarproducten. Al met al een topsalon! Ben jij net zo enthousiast als wij, boek dan nu gelijk je afspraak!

5. Vrouwenzaken Kérastase kappers

Vrouwenzaken

Absoluut uniek in haar soort is Vrouwenzaken Kérastase kappers! Zodra je een voet binnen de deur hebt gezet waan je je een jaren ’50 ambiance waar je niet meer uit wilt. Haren wassen? Nee, je krijgt hier gewoon een heerlijk haarmassage onder het genot van een relaxt achtergrond muziekje. Van buiten zie je al dat deze salon een ware experience is. En dat is het! Het leuke en deskundige team van Vrouwenzaken weten je direct thuis te laten voelen en je altijd weer tevreden naar huis te sturen. Voor iedereen die zich eens flink in de watten wil laten leggen is Vrouwenzaken toch echt wel dé salon in Assen om te bezoeken! Boek daarom direct hier je afspraak!


Nog meer leuk nieuws om te lezen

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter