Deel dit artikel met vrienden of collega's

Het is weer de hoogste tijd om je kapsel te onderwerpen aan een flinke knipbeurt. Het is namelijk al weer weken geleden en de irritaties beginnen de overhand te krijgen: ‘ik krijg het niet meer in model’, ‘het zit voor geen meter’, ‘het is veel te lang’, ‘die uitgroei, pfff’, wie kent het niet. Even snel een afspraak maken om het in orde te maken… Ja hoor, juist nú is je kapper niet beschikbaar. Super vervelend! Een nieuwe kapper vinden die minimaal net zo fijn is als je huidige kapper is zeker geen gemakkelijke klus. Geen zorgen, wij zijn er om je hierbij te helpen! Wij hebben alvast vijf kappers voor je geselecteerd waarvan wij overtuigd zijn dat je hier in goede handen bent. Of je nou voor je maandelijkse knipbeurt gaat, je uitgroei bij wil laten werken, balayage wil laten zetten of voor een complete make-over wilt gaan, bij deze salons ben je perfect op je plek. Uiteraard zijn er nog veel meer goede kapsalons in Groningen, die je hier kunt vinden.

1. De Hoofdzaak

Een kapsalon waarbij de klant altijd centraal staat. Hier wordt echt de tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Ontspannen omgeving, kundig personeel dat eerlijk haaradvies geeft en voor iedereen toegankelijk is, zijn toch wel de kenmerken van Kapsalon De Hoofdzaak. Het gepassioneerde team van De Hoofdzaak is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor het aanmeten van de meest trendy en tijdloze kapsels geen enkel probleem is. Kom ook gerust langs met je kleine. Kinderen zijn namelijk van harte welkom en ook de kleine dreumes tot 3 jaar kan een heerlijk fris kapseltje krijgen. De klant is koning gaat zeker op bij De Hoofdzaak.

2. BFQ

In één van de mooiste panden van de binnenstad van Groningen vind je deze prachtige moderne  kapperszaak. Het is alles wat je hoopt bij een kapsalon anno 2020; een open uitstraling, mooi interieur, vriendelijk en kundig personeel én een brasserie waar je kunt genieten van een heerlijke lunch, mini high tea of gevuld fabrieksplankje en verse healty smoothies. Zodra je een stap binnengezet in de BFQ voel je je al direct thuis. Je wordt openlijk ontvangen door het vriendelijke personeel en kunt direct in de stoel plaats nemen voor een nieuwe coupe. Onder het genot van een drankje en een heerlijk ontspannen muziekje wordt jouw gewenste coupe aangemeten. Een plek waar je graag terug wilt komen voor een fris nieuw kapsel. 

3. Hairstudio Luna Groningen

Oude Ebbingestraat 32 is de thuishaven van Hairstudio Luna Groningen. Als je het hebt over iemand met passie voor het kappersvak dan is het Luna. En dat merk je ook direct zodra je in de stoel zit. Luna laat klanten altijd tevreden haar kapsalon verlaten. Dames knippen, heren knippen, make-up, epileren en verven van gezichtsbeharing, alles is mogelijk. Hairstudio Luna heeft een zéér goede prijs-/kwaliteitverhouding en is 6 dagen per week geopend. Een echte aanrader voor iedereen die opzoek is naar een professionele kapper die scherpe tarieven hanteert.

4. Onnes Hairstyling

Inmiddels een begrip in Noord-Groningen. Al meer dan 50 jaar verzorgt Onnes Hairstyling de kapsels van vele Grunnigers (zoals de mensen in Groningen zichzelf noemen). Ouderweds? Nee, zeker niet! Je kunt hier terecht voor de meest trendy kapsels, kleuren, stylen, balayage of gewoon een klassiek kapsel. Er wordt uitsluitend met topkwaliteit producten gewerkt. Zodra je de prachtig ruim opgezette kapsalon binnenloopt weet je dat je op de juiste plek bent. Met dit gedreven team zal jij altijd tevreden naar buiten lopen!

5. Hairforce by Renee de Best

Hairforce

Hairforce is dé kleurenspecialist van het noorden! Geen standaard salon, maar een salon waar bij elk bezoek weer opnieuw gekeken wordt welke coupe het beste bij jou past; oftewel, elke keer een nieuwe jij! Deze prachtige hippe kapsalon is de plek waar gezelligheid, eerlijkheid, verwennerij en deskundigheid bij elkaar komt met als doel jouw uiterlijk weer op en top te verzorgen. Samen wordt er opzoek gegaan naar jouw persoonlijke look. Gegarandeerd dat jij het pand van Hairforce met een enorme glimlach zult verlaten. Dit betekent dan ook een meer dan verdiende plek voor Hairforce bij de beste kappers van Groningen. Breng dus snel een bezoek aan deze geweldig salon!


Nog meer leuk nieuws om te lezen

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter