Deel dit artikel met vrienden of collega's

We zitten momenteel allemaal met hetzelfde probleem. We kunnen al weken lang niet naar de kapper en ons haar blijft maar groeien. Het resultaat? Een waar coronakapsel! Volledig uit model, veel te lang en niet om over naar huis te schrijven. We wachten met smart op de heropening van de kapsalons zodat zij onze bos weer even mooi in model kunnen knippen. Maar welke kappers in Leeuwarden kunnen ons nou het beste voorzien van die frisse coupe zodat we weer kunnen flaneren op de online meetings en dates of hopelijk snel weer in het ‘normale leven’. Om jullie te helpen noemen wij hier 5 absolute top kapsalons die wel raad weten met jouw coronakapsel! Uiteraard zijn er nog veel meer goede kapperszaken in Leeuwarden, die je hier kunt vinden.

1. Sjenkels Leeuwarden

Sjenkels Leeuwarden

Een salon die niet mag ontbreken in deze lijst is Sjenkels. Wellicht bij velen bekend, maar absoluut onmisbaar in de grote steden van Nederland. Met de kenmerkende rustieke uitstraling van hout en baksteen weet je direct dat je in Sjenkels Leeuwarden bent. Deze prachtige kapperszaak geeft je qua uitstraling direct het gevoel thuis te zijn. En om dat gevoel nog eens te versterken, doen de medewerkers van de salon er alles aan om perfect in te spelen op jouw wensen en behoeften. Geen wonder ook dat zij gemiddeld een 9.1 scoren als beoordeling van haar klanten! Eén ding is zeker, de professionele kappers en haarstylisten weten wel raad met jouw coronakapsel. Maak dus snel je afspraak via salonkiezer om jezelf direct een mooie coupe aan te laten meten zodra Sjenkels Leeuwarden haar deuren weer opent.

2. Timme Haircreations

Timme Haircreations Leeuwarden

Een bijzondere salon die absoluut een plek verdient in deze top 5. Timme Haircreations is dé plek waar je momenteel terecht kunt voor haarwerken. Daarnaast is het ook één van de toonaangevende kapsalons in Leeuwarden. We noemden het een ‘bijzondere salon’, maar uiteraard met een positieve lading. Het is namelijk toch een dankbaar iets om mensen blij te kunnen maken met een haarwerk. Dit kan namelijk een persoonlijk en gevoelig iets zijn. Hoe mooi is het dan dat jij als kapperszaak professionals in huis hebt die mensen hierbij kan helpen. Professioneel is daarmee kenmerkend voor Timme Haircreations! Zowel in haar knipkunsten, hair styling en haarwerken. Professionele kappers en kapsters die weten wat de wensen en behoeften van de klant zijn en deze kunnen omzetten naar prachtige kapsels. Oftewel, de perfecte plek om jouw coronakapsel volledig te laten stylen! Maak daarom nu alvast een afspraak voor het moment dat Timme Haircreations weer open gaat. Voor nu kun je uiteraard al een afspraak maken voor haarwerken!

3. Van Assendelft Haarmode

Van Assendelft Haarmode Leeuwarden

Een kapsalon die ruimschoots haar strepen heeft verdient. Al meer dan 30 jaar is Van Assendelft Haarmode een van de toonaangevende kapsalons van Leeuwarden. Gevestigd net buiten het centrum, is dit dé kapsalon voor het hele gezin. Knippen, kleurbehandeling, krulbehandeling, hoofdhuidbehandeling, haarbehandeling, haarverlenging en haarvermeerdering, je kunt altijd terecht bij Van Assendelft Haarmode. De professionaliteit straalt er vanaf bij dit team van 5 absolute top kapsters. Ze hebben oneindig veel passie voor het vak, werken met de mooiste producten en hebben alle aandacht voor hun klanten zodat ze altijd de klanten tevreden de deur uit laten lopen! Een absolute must visit als je in Leeuwarden een goede kapsalon zoekt. Ook een bezoekje brengen aan deze ervaren salon? Boek dan hier je afspraak!

4. Berino

Berino Leeuwarden

Berino the art of Beauty is een uniek beautycentrum in Leeuwarden. Berino is hét episch centrum voor haar, huid en het lichaam. De salon kent een moderne ambiance waarin je je snel thuis zult voelen. In een ontspannen sfeer zorgen de haarstylistes voor prachtige coupes. Om altijd optimaal te kunnen presteren en op de hoogte te zijn van de nieuwste kennis, trends en technieken worden de kappers regelmatig getraind door toonaangevende kappers. Daarnaast heeft Berino een team van haarwerkspecialistes. Zij bieden mensen die behoefte hebben aan een haarwerk een ‘warm thuis’.  Je kunt wel zeggen dat Berino haar klanten alles te bieden heeft en daarom wat ons betreft zeker een plek verdient in dit illustere rijtje! Wil jij Berino ook beleven? Boek dan nu je afspraak via Salonkiezer.nl

5. Knipsalon de Spiegel

Knipsalon de Spiegel top 5 Leeuwarden

Heb je het over kapperszaken in het centrum van Leeuwarden, dan heb je het automatisch over Knipsalon de Spiegel. Een sfeervolle ruime kapperszaak waar de gezelligheid vanaf straalt. In deze knipsalon staat de klant altijd op nummer één! De salon is onlangs verhuisd naar een prachtig pand in hartje Leeuwarden. Een pand dat je écht een keer van binnen gezien moet hebben! De kappers in deze hippe knipsalon zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken omdat zij zich constant door ontwikkelen. Geen betere plek dus om jouw coronakapsel onder handen te laten nemen. Ben jij op zoek naar een kapsalon in het centrum van Leeuwarden, dan is Knipsalon de Spiegel een absolute aanrader. Maak hier direct je afspraak.


Nog meer leuk nieuws om te lezen

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter