Deel dit artikel met vrienden of collega's

Zoals de gloednieuwe mode-, make-up en andere beauty-trends voor 2021 nu allemaal de revue passeren, zo zijn er ook weer spetterende trends te zien op het gebied van nagellak. Denk aan nageltinten als bubble gum pink, die zeker op de catwalks van zich zal doen laten spreken en ware klassiekers als hello dieprood en donkerblauw. Maar hier blijft het niet bij. 2021 zal zich kenmerken door 8 nagellak trends die je absoluut niet mag missen. Wil jij shinen met nagellaktinten die helemaal hot zijn, lees dan hieronder de grootste nagellak-trends voor 2021.

1. Bubblegum roze

Ongetwijfeld de meest opvallende tint van 2021 zal de bubblegum roze zijn. Al snel werd duidelijk dat we het komende jaar meer kleur in ons leven moeten brengen. Tijdens de presentaties van vooraanstaande merken als Valentino, Prada en Chanel was de absolute kleurtrend bubblegum roze. Wat ons betreft de perfecte timing! We kunnen op dit moment wel wat fleurige kleuren in ons leven gebruiken. Vandaar ook dat deze voor ons absoluut op één is komen te staan.

2. ‘Illuminating yellow’

Illuminating yellow is de nagellaktint die op een welverdiende tweede plek staat. Deze tint is namelijk één van de twee tinten die voor dit jaar door Pantone is uitgeroepen tot meest bepalende kleur op modegebied. Geef je look een extra boost met deze opvallende kleurrijke tint!

3. ‘Ultimate Gray’

De tweede kleur die door Pantone is uitgeroepen tot meest bepalende kleur voor het jaar 2021 is ‘Ultimate gray’.  Deze tint geeft een klassieke maar toch ook moderne touch aan je uiterlijk. De kleur is perfect te combineren met andere kleuren waardoor je een nog opvallendere look kunt creëren. Een trend die we wellicht de komende jaren nog vaker zullen gaan tegenkomen.

4. Mean greens

Ook groen mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje van nagellak-trends voor 2021. We hebben het niet over één specifieke kleur groen. Nee, want alle groentinten zijn trending in 2021. Complimenteer je outfits dus met prachtige groene nagels om het geheel nog spectaculairder te laten ogen.

5. Botercrème

Elegant en zacht, de botercrème-kleur die een van de meest geziene kleuren zal gaan zijn tijdens het lente- en zomerseizoen van 2021. De wederom door Pantone uitgeroepen kleur zal de ideale oplossing zijn wanneer je niet kunt kiezen uit al die opvallende tinten. De botercrème-kleur is standvastig en past overal bij. Heerlijk dat je zo vrij kunt combineren.

6. Navy blue

Nailartist Brittney Boyce heeft tegenover WhoWatWear verklaard dat navy blue wel eens de grootste trend van 2021 kan worden. Back to basic; de klassieke basiskleuren zullen weer helemaal terugkomen. Deze klassieke donkerblauwe nagellak is al jaren een van de favoriet onder de beauty lovers, en dat zal ook dit jaar niet anders zijn. Een absolute must have voor 2021 dus!

7. Dieprood

Heb je het over klassieke kleuren, dan kom je uiteraard terecht bij de diepe, bordeauxrode tinten. Over deze kleur verteld Boyce tegenover WhoWatWear dat het de perfecte kleur is voor een moderne french manicure; French tips met een diep, fluweelachtige rode tint, helemaal perfect gewoon!

8. ‘Amethyst Orchid’

Volgens Pantone een van de meest populaire kleuren tijdens NYFQ: de ‘Amethyst Orchid’. “Een paarse kleur met een unieke touch en een bloemige ondertoon”, zo stelde Pantone. Zeker een kleur dus om uit te proberen in 2021.

En daarmee zijn we al weer op het einde gekomen van de nagellak trends van 2021. Je weet nu precies met welke tinten je het helemaal gaat maken het komende jaar. Haal je outfits uit de kast, zorg dat je make-up in orde is en maak het plaatje helemaal af met de nagellaktinten die we hierboven hebben besproken. Alle nieuwe trends op het gebied van beauty en uiterlijke verzorging lees je op Salonkiezer.nl.

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter