Deel dit artikel met vrienden of collega's

De algemene beauty trends van het jaar 2021 zijn bekend en hier hebben wij natuurlijk al uitgebreid de tijd voor genomen om deze voor jullie op een rijtje te zetten in deze blog. Aansluitend daarop behandelen wij in deze blog de meest populaire schoonheidsbehandelingen van 2021. Opvallende afwezigen in deze trends waren de traditionele gezichtsbehandelingen, die met 9% gedaald zijn. Voor dit jaar draait het allemaal om sugaring, wimperlifting en dermaplanning. Een echte must try dus als jij er van houd om jezelf goed te verzorgen. We leggen de populaire schoonheidsbehandelingen hieronder voor je uit.

Sugaring

Sugaring is een natuurlijk alternatief voor het traditionele waxen. Bij sugaring wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van suiker en water om de huid te waxen. Vaak wordt er honing gebruikt om de huid zachter te scrubben en de resultaten gladder te maken. We kennen sugaring nog van het jaar 2018 waarin het een van de snelst groeiende behandelingsopties was. Ook dit jaar noteert sugaring weer een populariteitstijging van 91%, en is daarmee één van de meest populaire schoonheidsbehandelingen van 2021.

Wimperlifting

Vergelijkbaar met permanent voor je wimpers, zet deze nieuwe behandeling (ook bekend als LVL) de vorm van je wimpers vast met behulp van een chemische oplossing. Op deze manier voegt het volume, krul en verlenging toe, zonder gedoe met lijm of het zelf aanbrengen. Het is dan ook absoluut mooier dan extensions. Wimperlifting houdt tenminste achter weken aan en is daarmee een redelijk duurzame behandeling. Tip: breng voor een meer gedefinieerde look, na het liften van de wimpers, ook nog een kleurtje aan.

Dermaplanning

De trend van dermaplanning startte al in het afgelopen jaar. In 2020 zagen we namelijk al een stijging van de boekingen voor deze behandeling van 621% en ook dit jaar gaan de boekingen vrolijk door. Vandaar dat deze behandelingen nu met recht één van de meest populaire behandelingen is van dit moment. Bij dermaplanning wordt er met behulp van een chirurgisch scalpel zachtjes (je voelt het nauwelijks) dode cellen en fijne haartjes van het huidoppervlak weg geschraapt. Deze behandeling heeft als resultaat dat de huidproducten die je gebruik beter geabsorbeerd worden én je een stralende, gladde tint krijgt.

Esthetische behandeling tandartsen

Ook de tanden zijn momenteel niet meer weg te denken uit het schoonheidsbeeld. Populairder dan ooit is daarom ook de esthetische behandeling die je bij de tandarts kunt laten uitvoeren. Denk hierbij aan facings, bleekbehandelingen en een beugel. Allemaal behandelingen die je kunt ondergaan wanneer je niet tevreden bent over de vorm of tint van je tanden. Bij de eerste behandeling maakt de tandarts schildjes rond je tanden. Vervolgens wordt bij de tweede behandeling de tanden witter gemaakt met een speciale peroxide. Ter afsluiting krijg je bij de derde behandeling de ouderwetse beugel, die tegenwoordig aan de binnenkant van de tanden geplaatst wordt, waardoor deze niet meer zichtbaar is.

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter