Deel dit artikel met vrienden of collega's

Even heerlijk tijd voor jezelf nemen. Iedereen heeft er behoefte aan, maar vergeet het vaak in de drukte van de dag. Werken, studeren, sporten en slapen… Uiterlijke verzorging, laat staan dat heerlijke moment van ontspanning, wordt compleet vergeten. Tijd om wakker te worden; tijd voor ontspanning! Het is namelijk heel belangrijk om je af en toe terug te trekken en volledig te ontspannen. Wat is er dan beter dan een heerlijke beauty behandeling bij één van de top schoonheidssalons van Groningen?! “Niks inderdaad!” Om je alvast een extra duwtje in de rug te geven voor een bezoek aan de schoonheidsspecialist, hebben wij 5 top schoonheidssalons in Groningen voor je op een rijtje gezet. Laat je dus maar even flink verwennen en geef je uiterlijk de impuls die het nodig heeft! Uiteraard heeft Groningen nog veel meer goede schoonheidsspecialisten, die je hier kunt vinden.

1. Sus &zo

schoonheidssalon Sus &zo

Als je het hebt over de perfecte plek voor rust, ontspanning, persoonlijke aandacht en kwaliteit, dan heb je het over Sus &zo. De schoonheidssalon waar je huid de aandacht krijgt die het verdient. In de prachtige sfeervolle en moderne salon ervaar je een absoluut gevoel van welbevinden. Geniet van een van de schoonheidsbehandelingen, permanente make-up of acne behandelingen. Sus &zo biedt de perfecte combinatie van huidverzorging en wellness. Een absolute aanrader als jij jezelf eens flink in de watten wil laten leggen. Boek direct hier een afspraak!

2. Beauty Point

schoonheidssalon Beauty Point

Bij Beauty Point is jouw huid in goede handen! Gevestigd aan de vechtstraat in Groningen vind je deze hypermoderne salon. Zodra je een stap binnen hebt gezet, weet je dat je goed zit. De diversiteit aan behandelingen zorgt ervoor dat je hier vrijwel altijd op de juiste plek zit. Een heerlijke pedicurebehandeling terwijl je een gezichtsmasker op hebt, om af te sluiten met een heerlijke massage. Bij Beauty Point is het mogelijk. Beauty, massage en pedicure onder één dak. Wat wil je nog meer… Deze eervolle vermelding is daarmee dan ook dik verdient! Vind jij dit ook en wil je een afspraak maken? Doe dit dan hier!

3. Top to Toe

schoonheidssalon Tip to Toe

De beste versie van jezelf zijn door je er op je best uit te laten zien! Dat is het motto van Top to Toe. De geweldige originele naamgeving van de schoonheidssalon verdient op zichzelf al de vermelding in deze top 5. Maar niet alleen door de naam hebben zij deze plek afgedwongen. De passie voor natuurlijke schoonheid is ook zeer noemenswaardig. De persoonlijke aandacht, professionaliteit en passie voor de schoonheid zorgt ervoor dat jouw uiterlijk en innerlijk zich gewaardeerd voelt. Haar, schoonheid en hand- en voetverzorging zijn de specialiteiten van Top to Toe; maar misschien nog wel het meest jou op je best te laten voelen. Een absolute must om zelf eens te ervaren. Wil jij dat ook? Boek dan hier direct je afspraak!

4. Tijdloos Beauty

schoonheidssalon Tijdloos Beauty

‘Leef, lach en heb je huid lief!’ Een prachtige uitspraak van eigenaresse Ria Nijburg die deze salon absoluut eer aan doet. Tijdloos Beauty is zich er van bewust dat het belangrijk is om je fijn te voelen. Zij weten ook als geen ander dat een mooie huid erbij helpt om je zowel van binnen als van buiten goed te voelen. Deze bewustwording en passie komt duidelijk naar voren in hun behandelingen. De kwaliteit spat er vanaf en dat is ook te zien in de prachtige reviews die het van haar klanten krijgt. Ben jij op zoek naar een bewuste schoonheidssalon, dan is Tijdloos Beauty een absolute aanrader! Boek daarom direct hier je afspraak!

5. Schoonheidssalon Ziba

Schoonheidssalon Ziba

Als je het hebt over een professionele schoonheidsspecialiste, dan heb je het over Marjam Vatendoust. Zij weet namelijk zowel Oosterse als Westerse technieken te gebruiken voor diverse schoonheidsbehandelingen. Daarnaast kun je hier ook nog terecht voor verscheidene massages en diamant micro-dermabrasie. Het epileren van de bovenlip, kin en wenkbrauwen gebeurt o.a. op Oosterse wijze met draad. Deze ervaring is op zichzelf al een bezoek aan deze schoonheidssalon waard. De sfeer is uiterst ontspannen en voelt direct vertrouwd aan. In overleg met jou wordt er gezocht naar de beste oplossing voor jou. Als je het hebt over even volledig tot jezelf komen, dan is dit toch echt wel de perfecte plek. Breng dus ook zeker een bezoek aan Schoonheidssalon Ziba door hier je afspraak te maken!


Nog meer leuk nieuws om te lezen

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter