Deel dit artikel met vrienden of collega's

Wie houdt er nou niet van: een heerlijk bezoekje aan de schoonheidsspecialist bij je in de buurt om je weer even een prachtige update te geven. Even de wimpers en wenkbrauwen laten doen, de nagels weer even mooi in de lak of een complete gezichtsbehandeling. Het is wel duidelijk, we houden van de schoonheidssalons! Eigenlijk is het een soort van gezonde verslaving waar we aan lijden, want we kunnen toch eigenlijk ook niet zonder… Daarom leek het ons goed om de fijnste schoonheidssalons van Leeuwarden voor je op een rijtje te zetten. Overigens heeft Leeuwarden naast deze schoonheidssalons nog vele goede schoonheidssalons, die je hier kunt vinden.

1. Sense of Sensation

Sense of SensationSense of Sensation is dé plek in Leeuwarden waar je terecht kunt om jezelf weer even helemaal op te laden. De specialisten van de deze prachtige salon geven je weer nieuwe energie om drukke, hectische tijden als deze goed door te komen. Even een heerlijk moment voor jezelf! Kies voor een van de heerlijke gezichtsbehandelingen, wimperextensions of andere losse modules. De ontspannen sfeer die Sense of Sensation weet te bieden is zo rustgevend, dat je oneindig wilt blijven genieten. Wil jij ook wegdromen bij de rustgevende muziek tijdens een behandeling bij Sense of Sensation, maak dan direct hier een afspraak.

 

2. June City Wellness

June City WellnessLaat je even helemaal in de watten leggen bij June City Wellness. Na één van de vele behandelingen loop je als herboren weer de salon uit. Skin treatments, nail treatments en body treatments, het is allemaal mogelijk bij deze ‘alles-in-één-salon’. Met de juiste kennis en expertise weten de deskundigen van June City Wellness precies wat jij op dat moment nodig hebt én hier de juiste producten bij de adviseren. Er wordt uitsluitend met de beste producten gewerkt om jouw huid weer maximaal te laten stralen. Gun jezelf dat verwenmoment en breng eens een bezoek aan June City Wellness. Boek hier nu je behandeling.

 

3. Salon Patricia

Salon PatriciaHeb jij zowel liefde voor je huid als liefde voor de natuur, dan kom je bij Salon Patricia helemaal aan je trekken. In deze trendy salon wordt uitsluitend gewerkt met het groene cosmeceutical merk ‘IK Skin Perfection’. Bij dit merk geloven ze in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur centraal. Ben je nog niet eerder bij Salon Patricia geweest? Geen probleem: voor jou is er specifiek de LETS MEET behandeling. Hierbij neemt Patricia extra de tijd voor jou voor een uitgebreide huidanalyse, worden jouw huidwensen besproken en geniet je van een heerlijke uitgebreide behandeling. Wil jij dit ook proberen? Waar wacht je nog op, lets meet!

 

4. Berino

Berino

Berino is dé salon van Leeuwarden waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt. Bertina en haar team beschikken over alle kennis en kunde die nodig is om het beste in jou naar boven te krijgen. Je uiterlijk krijgt weer een nieuw elan en je zal met een glimlach op je gezicht deze prachtige salon weer verlaten. Berino the art of Beauty is een uniek beautycentrum en dat wordt direct bevestigd zodra je een stap binnen de deur zet. Een extreem moderne ambiance en een ontspannen sfeer nemen je mee in de wereld van de schoonheid. Je krijgt precies de behandeling die bij je past en je zal je bezoek nooit meer vergeten. Pak deze kans en maak direct een afspraak.  

 

5. Pure Skin Cosmetics Leeuwarden

Pure Skin Cosmetics

De missie van Pure Skin Cosmetics is om de natuurlijke schoonheid te versterken met sterke, schone, bewezen en effectieve huidverzorging, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Het uitgangspunt is de natuurlijke toestand en flora van de huid. Om terug te gaan naar een gezonde huidbasis wordt daarom uitsluitend gewerkt met 100% pure biologische ingrediënten en groene cosmeceuticals. Wil jij jouw huid in een perfecte conditie laten brengen door een échte huidspecialist, dan ben je bij Nynke helemaal op je plek. Een absolute aanrader om eens een bezoek aan te brengen als je in Leeuwarden bent en toe bent aan een heerlijke schoonheidsbehandeling.

 

 


Nog meer leuk nieuws om te lezen

Deel dit artikel met vrienden of collega's

Laat een Reactie achter